Friday, October 5, 2012

Mali's Corner, Danau Kota


First time menjejakkan kaki ke Mali's Corner..ini pun angkara JJCM 2 minggu lepas..sejak Iqram Dinzly amik alih jadi pengacara ni rajin lak tertengok JJCM ni..kalau tak confirm tukar channel lain..hehehe..nasib baik dtg time tak ramai..parking pun senang..baru ku tahu dia ada dua kedai sebelah2...sebelah utk nasi ayam dan nasi lemak sebelah lagi untuk char koay teow..so smlm order dua2 jenis makanan tu..konsepnya layan diri ala2 fast food restaurant..cepat dah mudah..tp sesuai utk yg datang tak ramai ler..bayangkan dtg 10 org..mau berdulang2 nak kena bawak kan..hehehe...

Meh kita buat ala2 SERVQUAL (service quality) kt restoran ni....ala2 je ye..jgn lak kata salah guna model ni lak..

1. Cleanliness : 3.5/5.0
2. Staff friendliness : 2.0/5.0
3. Food : 3.0/5.0
4. Facilities : 3.5/5.0

Ok ler kan..rasanya target market restoran ni lebih kepada golongan muda-mudi nak lepak ngeteh sambil hisap rokok utk satu tempoh yang lama..hehehh..adakah saya akan ke sana lagi....emm kita tunggu dan lihat :) 

Nasi Lemak Ayam

Char Koay Teow


4 comments:

  1. Menarik jugak ni.... tapi belah sana lah pulak....memang tak jejak le gamaknya!

    ReplyDelete
  2. Char Kueh Teow..feveret..!!~ Sedapkan..=)

    ReplyDelete
  3. tgk makanan time2 ni..mmg semua sedapp :)

    ReplyDelete