Tuesday, March 28, 2017

Port Baru Melawati


Baru korang2 yang tinggal area Taman Melawati atau seangkatan dengannya boleh ler try port baru ni..suki dah dua kali ke sini..menu di siang hari dan malam hari tak sama sebab di siang hari ada menu yang disediakan oleh 'Daging Merah Loq Staq'..malam hari hanya dari Sala Corner..di kedai yang sama cuma macam share tempat ler..Sala Corner ni ada dari siang smpi malam..last time suki berkesempatan rasa nasi daging merah yang disediakan..tp takde amik gambar..ni gambar suki makan di malam hari..


Location kedai ni terletak berhampiran dengan Balai Polis Taman Melawati dan tak jauh dari Deen Nasi Kandar...suki rajin gi kedai barang buat kek kt situ..itu yang boleh tahu kedai tu..tp baru org luar mungkin susah nak cari sbb kedai ni mcm tersorok sikit..maklum ler kedai2 kt Taman Melawati ni banyak sangat kan..


Bagi pendapat suki, makanan dia sedap dan menarik..harga pun ok ler dengan hidangan tu...mungkin suki pegi bkn time org lunch hari keje, so tenang je ler situ..maksudnya gi lepas keje..pastu lg sekali gi time weekend...jadi takde ler crowded kan...maybe hari keje ramai ler kot orang..kiranya time suki pegi tu dapat makan dengan tenangnya ler...


Sape2 nak cuba boleh ler cari kedai ni...suki nak gi cari kedai lain lak ni nak buat review .. hahaha..rajin bebenor makcik ni...



2 comments:

  1. Yang atas sekali tu apa, kuey-tiaw hailam ke? hurm... nampak yummy

    ReplyDelete