Tuesday, August 9, 2016

SkipTrace


Korang dah tgk ke citer baru Jackie Chan ni...setelah beberapa minggu, suki baru berkesempatan tgk last weekend..walaupun dah tak banyak waktu tayangan tp panggung hampir penuh juga....ramai juga peminat jackie chan yang tgk last minute ye...


Citer ni tak menghampakan..kisah yang melibatkan beberapa negara seperti Hong Kong, Mongolia, Rusia dan Macau...kisahnya Jackie Chan seorang pegawai polis yang menjejaki dan membawa pulang seorang mat salleh ni lakonan Johnny Knoxville...maka bermula ler perjalanan yang penuh adventure dan rintangan memandangkan si mat salleh ni dah bakar passport diaorg berdua...banyak kisah komedi dan of course aksi lasak jackie chan..apa yang bezanya jackie chan dah semakin tua dan aksinya dah semakin kurang..



Bagi yang nak dengar suara Jackie Chan nyanyi lagu Adele..boleh ler tgk movie ni..so suki bagi 3 bintang bagi movie ni

6 comments:

  1. salam..
    hi suki =)

    3 bintang je utk movie ni..csyiok ea..huhu
    yaya xtgok pun..esok tgok SUICIDE SQUAD jomm.. =D ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam yaya...dah tgk ke Suicide Squad.sila buat review ye hihi

      Delete