Friday, August 5, 2016

Hotel Katerina


Pertama kali menjejakkan kaki ke Batu Pahat, Johor...selalu terus ke Johor Bahru je..kali ni ada jemputan kawin di Parit Karjo, makanya pertama kali suki turun ke kawasan ni...masuk agoda cari hotel...nama hotel ni yang banyak kluar so terus booking je..Batu Pahat ni pekan kecil...rasanya dengan adanya Universiti Tun Hussein Onn (UTHNM) pekan ni semakin berkembang, banyak perniagaan2 muncul..



Masa mula2 jumpa hotel ni..terus kagum..walaupun tak banyak bintang tp hotel ni cantik..luar dan dalam cantik...masa suki menginap situ, hotel dipenuhi oleh staf2 institut sukan negara termasuk YB KJ pun menginap situ sebab ada program Fit Malaysia di Batu Pahat..makanya luar dalam hotel nampak kelibat diaorg ni je...kat luar lagi ler ..nampak abg2 polis yang bertugas..ye le menteri turun kan...


Sepanjang suki menginap di sini, staf2 semua baik dan friendly...dari receptionist, housekeeper smpi ler ke FnB staff..semua bagus...pengalaman yang baik..dan susah nak nampak bangla, nepal or pekerja asing lain di sini..mungkin ada suki yang tak nmpk ke kan...rezeki suki ler hihi...

Breakfast yang disediakan pun sedap..banyak suki makan walaupun sedar nak gi makan kenduri kawin lagi hahaha..rezeki jangan ditolak...kalau ada peluang ke Batu Pahat lagi..suki mesti pilih hotel ni...terbaik 

4 comments:

  1. Replies
    1. cantik hotel tu....3 bintang...harga pun tak mahal..lagi2 beli kt agoda hihi

      Delete
  2. katerina hotel ea..
    ok..tgu ade hrga promo..hikhik
    tp jrng la pergi johor..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. suki pun 1st time ke batu pahat tu...selalu ke johor terus gi JB

      Delete