Tuesday, April 30, 2013

Carrot Cake


Last day of April, kita bercerita pasal subjek di atas..heheh..carrot cake yg juga merangkap my fav cake sekarang..kenapa sekarang sbb dulu kecik2..carrot cake, fruit cake dan kek2 yg ada bendasing di dalamnya mmg kurang digemari...sbb tak suka bila makan je ada benda keras..pastu mula ler asingkan badam, raisin dan sebagainya baru boleh makan kek..teruk tul kan...tp peliknya sekarang suka plak..bukan sekadar suka tp dah jd fav cake plak...menjadikan chocolate cake jatuh ke carta kedua..kalau ler semua kek2 ni tak menggemukkan, tak memudaratkan kesihatan..kan best..boleh makan hari2..

4 comments:

  1. nyummy..nmpk sedap la plak..
    xpernh mkn lg..huuu

    ReplyDelete
  2. sedap yaya..dah makan satu slice terus nak sebijik..hehehe

    ReplyDelete