Friday, November 10, 2017

Selamat Berhujung Minggu


Amacam..korang dah ready nak weekend ke? hahaha...saja je sempena hari terakhir di minggu ni suki post gambo nasi beriyani yang suki makan hari tu di Restoran Kapitan, Penang..pergh..dah ler nasi banyak..ayam banyak..minum teh tarik lagi...mmg tak berani ler nak kira kalori kan..rasa2 nya berapa round kena jogging nak bakor balik hahaha..

Semoga hujung minggu korang bermanfaat hendaknya..suki apa lagi menulis dan membuat correction thesis ler..agak2 ngantuk je suki kluor je jenjalan..isnin nanti suki up apa aktiviti weekend suki ye...

Chow dulu...have a nice weekend guys! 


12 comments:

  1. Yeay!!! its Friday.
    Amvoi!!!meriah ayam dia.
    Weekend ni lepak hospital je kot muahahahaha...

    ReplyDelete
  2. Meriahnye ayam
    Sampai tersembunyi nasiknye

    ReplyDelete
  3. wow banyaknya ayam tu sampai tertutup nasi.(^_^)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hahahah..sila ler ke kedai nasi kandar berhampiran

      Delete
  5. seminggu kemudian baru baca entry ni..happy friday!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..suki pun friday je baru nak update blog

      Delete