Tuesday, November 18, 2014

Quill CityMall


Korang dah sampai sini? Ini antara mall baru di KL, terletak bersebelah UniKL dan berhampiran Kg Baru..lokasi strategik sbb tgh2 bandar..mcm biasa mall baru kedai2 tak sepenuhnya lagi beroperasi..tp setakat last weekend..kedai2 yang buka pun not bad..best..yang bakal buka pun best2..so mall ni akan jadi pilihan untuk makan2 dan shopping..cuma satu ler..laluan ke tempat parking tu agak sempit..dah ler nak kena berpusing2..takut calar je ferari suki tau..apsal ler selalu laluan tu sempit..sayang kete kitaorg..

Kebetulan masa pegi tu mmg tgh lapar, naik je escalator nampak Kluang Station depan mata terus je masuk makan situ..suka sangat deco kedai tu..cantik dan menarik..atas kepala kita mcm ada wayar elektrik..hihi..sape2 yang takde idea nak jenjalan mana kt KL..boleh ler melawat Quill City Mall ni.. =)



8 comments:

  1. candy diaa melting betul kita tengok ya

    ReplyDelete
  2. Ni bukan Aeon tu ke?memang tak sempat singgah lagi tapi lalu tiap minggu jumpa member kerja kar Renaissance jalan sultan ismail tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'aa zuha..yg aeon tu..aeon dia pun kelass mcm klcc gitu :p

      Delete
  3. Wah ada mall baru ni, bolehlah singgah jenjalan nanti, adoiyai nasib tak calar Ferari Suki ye.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu ler sis..nasib baik tak calar..kalau tak mau kena saman mall tu :p

      Delete
  4. ohh ada mall baru ye...bolehlah singgah nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. glamour ler kg baru skrg dah ada mall..hahaha

      Delete