Tuesday, November 25, 2014

Johor Premium Outlets (JPO)

video

Weekend lepas suki ke Johor Premium Outlets (JPO) for the first time..ya ampun kenapa ler Johor jauh sangat dari KL..best giler shopping situ..selama ni dengar org bercerita je..jakun tul suki kan..seronok sbb barang2 berjenama terkenal kebanyakkannya ada di situ..kalau di KL pakaian sukan kita rasa al-Ikhsan dah bagi diskaun banyak kan..tp kalau compare harga diskaun al-ikhsan dengan butik2 di JPO mmg jauh giler harganya...makanya banyak ler stok pakaian, jaket, cap, beg galas yang suki dan keluarga borong..butik Puma, Adidas, Nike, Gap, Timberlane, Levis mmg kaw2 bagi diskaun..

Manakala butik2 handbag dan jam tangan pun bagi double diskaun..mula2 diberi 50% kemudian dipotong lagi 20%...kalau nak collection terbaru handbag seperti di butik di KL mmg tak dapat diskaun..sbb kebanyakan yang dpt diskaun banyak dari koleksi terdahulu..tp kalau kaum hawa tgk diskaun tu mmg tak pikir dah kan..berjaya ler suki rembat handbag dan purse di butik 'tutttt'...hihi..jam tangan pun ahli keluarga yang lain berjaya rembat juga sorang satu...tak lupa juga perfume2 di situ banyak dpt diskaun..

Memandangkan kitaorg ke Johor selama 3 hari..hari pertama seharian di JPO..dan otw balik KL sempat lagi kitaorg singgah .. hahah..ingatkan nak beli yang tertinggal je..rupanya sempat lagi shopping satu round..ni dah kes parah ni..kenapa ler Johor jauh dari KL..bila ler nak ke situ lagi..sangat sesuai bagi sesiapa nak shopping untuk hadiah, diri sendiri, barang hantaran dan juga untuk persiapan raya...untuk rakyat Johor dan Singapore





4 comments:

  1. Wah wah...dia ke JPO ler... best tuh..Heaven tak?

    ReplyDelete
  2. bestnyer..mura gile tuu..ni yg wat cam nak g johor gk ni..
    huhu

    ReplyDelete