Thursday, March 13, 2014

Port Dickson 2014


Jejak pertama ke PD untuk tahun 2014..tahun lepas langsung tak ke sana..rupanya tak jejak kaki lebih kurang setahun setengah banyak dpt tengok perubahan kt situ..sebelum ni kalau  ke sana masalah utama adalah cari kedai makan...mmg takde kedai best langsung...seolah2 kena bawak makanan dari rumah pastu picnic situ...dan mmg suki penah buat dengan family dulu..tp sekarang ni dah best sbb ada PD waterfront..tempat baru yang dibuka..mengadap pantai lak tu..satu tempat tu dikumpulkan semua fast food yang dan juga restoran yang best2...antara fast food yg suki ingat ada kt situ...Kenny Rogers, Pizza Hut, McD, KFC, Starbucks,...pastu ada kopitiam2 kt situ..boleh makan sambil mengadap laut..baru ler best nak gi bercuti ke PD...yesss thanks pada sesape yg bagi idea untuk membangunkan PD..buat lebih lagi lepas ni ye..


6 comments:

  1. ha ah dulu agak sukar nak dapatkan tempat makan yang best...tu yang ramai berpiknik je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang tak perlu piknik lagi puteri..hihi

      Delete
  2. lama xpegi PD..blhla jln2 nnt :)

    ReplyDelete
  3. samalah suki, kak anapun lama dah tak datg PD dan pernah stay kat Glory tu juga beberapa tahun yg lepas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu ler..suki pun nak masuk 2 tahun dah tak jejak situ.. :)

      Delete