Saturday, March 15, 2014

Alhamdulillah


Alhamdullilah...hujan turun lebat di KL tadi...tp suki tak pasti lak pembenihan ujan ataupun hujan betul2...tp apa2 pun bersyukur ler sbb dah lama tak hujan..asyik jerebu je lately kan..cuaca pun panas terik je..bila hujan turun ni mmg sesuatu yang ditunggu2...sempat satu round je suki jogging tadi..tiba2 ribut kuat dan diikut hujan lebat..jogging masuk kete ler lepas tu..nasib suki agak baik sbb masa otw balik ada pokok tumbang di betul2 lane sebelah..kalau ler tumbang time kete lalu..oh taknak pikir benda2 tak patut tu..apa2 pun alhamdulillah...



16 comments:

  1. hujan rahmat dariNya... sini dan kg halaman ana pun hujan lebat tadi suki...

    ReplyDelete
  2. sini pun hujan dari petang semalam :)

    ReplyDelete
  3. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Kalau tak menyusahkan jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah skang dah mula hujan.....Terima Kasih Allah

    ReplyDelete
  5. penang hujan lebat sabtu petang..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...di tempat saya di Kulim pun sudah mula hujan beberapa hari. Lega rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi ilang semua jerebu kt udara kan wan

      Delete
  7. salam..

    Alhamdulillah..tu la..lately ni kat klang pon selalu hujan da..reda sket jerebu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang dah jerebu..kalau tak kesihatan asyik terganggu

      Delete