Thursday, May 23, 2013

The Apprentice Asia


Sape tgk The Apprentice Asia mlm td...suki perhatikan kalau realiti show ni tak abis2 dgn perasaan tak puas hati antara satu sama lain..masing2 nak menonjol..apa kata tonjolkan skill dan kebolehan instead of perangai masing2..baru pertama kali tgk dah boleh menilai dah personaliti diaorg..semoga masing2 lebih profesional dan matang.. 'You're Fired'



6 comments:

  1. Kwn papa siap emosi tgok rancangan ni

    ReplyDelete
  2. emosi sbb perangai diaorg tu ek.. :)

    ReplyDelete
  3. tak minat pula tengok the apprentice tapi memang rancangan realiti banyak menonjolkan emosi peserta

    ReplyDelete
  4. @puteri tak tgk ke..takpe next week bleh tgk lagi..tp mmg tak suka yg tak pandai jaga emosi

    ReplyDelete
  5. kita pun kebetulan tertengok..hehe

    ReplyDelete