Thursday, May 30, 2013

Long Weekend

klcc

Dah tiga hari berlalu baru nak update citer last weekend..memandangkan last weekend kita semu enjoy dengan public holiday so mcm2 plan dah disusun..cuma on friday tu takde yg specific..ikut je nak wt pe..dlm terfikir2 nak ke mana tgk luar hari mcm nak hujan..kereta lak baru basuh..so sayangkan kete baru basuh..trpk lokasi yg boleh pegi dgn tren je..ini ler untungnya beli umah dekat lrt..so naik tren pegi klcc..lunch sana..pusing2 kejap balik umah..ujan pun dah berenti terus pegi amik kete gerak ke tempat lain lak..boleh gitu :)

nota kaki : kan best kalau selalu dpt long weekend gini


2 comments:

  1. cuti2 lma2 bhya..kang liat nk msuk keja blik..

    ReplyDelete