Monday, December 31, 2012

Jom Makan


Macam biasa kalau hari isnin nak hilangkan monday blues kita buat entry pasal makan-makan..baru celik skit mata nak buat keje kan..menu kali ni adalah chicken chop dari restoran Azeezah Al-Ansar, Steak House yang terletak di Keramat...bagi penduduk setempat ramai ler yang tahu sbb kedudukan dia mmg dlm kawasan perumahan pun..nak citer lokasi pun tak reti..heheh..restoran ni restoran melayu..menu utama mmg western food ler tp ada gak ler makanan tempatan 2-3 jenis..chicken chop ni serius sedap ikut tekak sendiri ler kan..kalau tekak org lain tak tahu ler plak..kalau nak tahu betul ke idak sedap sila ler try ye..


1 comment: