Wednesday, July 20, 2016

Korang Raya lagi ke?



Mak aii lamanya tak update blog...bukan sebab suki beraya sakan ye tp sebab suki sibuk dengan menyiapkan thesis suki ni...tahun ni suki raya seminggu je...masuk minggu kedua terus bergelumang dengan buku, laptop dan journal articles...bunyi cam boring kan..tp nak buat camno itu jalan yang suki pilih..moga suki dapat siapkan thesis pada masa yang ditetapkan dan tak perlu extend belajar sebab takde duit ler nak bayar yuran yang mahal ni..lgpun suki dah rindu nak keje balik ... korang masih beraya ke..jeles nya suki...tkpe2 abiskan belajar then boleh raya sakan cam korang hihi..

11 comments:

  1. cmel plak kucing tu kn., huhu
    rugi la., orang lain bglumang ngan rendang lg ni., open house pun msih rancak., huhu.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..rasa rugi pulak..tp nak cepat2 abis belajar

      Delete
  2. selamat hari raya suki
    kat KL raya sampai abis syawal tp kena tunggu org jemput la.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...betul tu..sop ada buat open house tak?

      Delete
  3. selamat hari raya suki
    kat KL raya sampai abis syawal tp kena tunggu org jemput la.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan.
    Mrs. A raya lagi... hiks!

    ReplyDelete
  5. raya kan sebulan SUKI hiihi :)

    ReplyDelete