Monday, January 6, 2014

Korang Pernah Kena Gini Tak?


Korang pernah tak withdraw duit kt mesin ATM pastu dpt duit yg boleh dikategorikan duit rosak..cuba tgk gambar kt atas..duit yg tengah2 tu dah ilang line kan..yg lagi kelakarnya bila try untuk cash deposit kembali duit tu..mesin CDM pun tak terima...see..ternyata duit tu rosak kan..sape yg bersalah kt sini..so cmner nak tukar duit blk..nak dijadikan cerita ni makin kompleks..resit withdrawal duit tu dah buang..emmm..ada jalan penyelesaian tak?

Masalah..masalah...


10 comments:

  1. pernah terjadi...tapi duit rm 50 masuk mesin basuh..renyuk..bila kering pun masih renyuk...pi bank negara tukar ada kaunter dia kat sana..cuba ke bank berdekatan utk tukar...

    ReplyDelete
  2. So far tak penah kena lagi laaa..nak nak plak skang banyak kuar duit baru kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalahnya bila kita berurusan kt luar..org taknak duit tu..huhu

      Delete
  3. setakat ni tak penah lg kuar duit kt atm dapat duit rosak..kalau kat luar dapat balance blanja wit rosak selalu :)

    ReplyDelete
  4. huh?lom pernah kene lg cenggini..
    tp selalu g tuka masuk kat deposit bnk lau dpt uet yg terkoyak..huhu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp yg ni mesit deposit taknak terima hihi

      Delete
  5. Saya pun ada duit rm10 gitu. Sampai sekarg dok simpan jea dlm wallet.

    ReplyDelete