Thursday, January 2, 2014

Aktiviti Tahun Baru


Apa aktiviti anda di hari pertama tahun baru..memandangkan beberapa negeri di Malaysia cuti pada tanggal 1 haribulan termasuk KL, suki pun antara yang menambahkan jem di jalanraya...mula2 takde idea..tup2 kaki ter bergerak dengan sendirinya ke Ikea tanpa dirancang....jgn ckp dlm ikea..atas jalan je..mana2 pun jem..nasib baik di ambang tahun baru suki tak keluar celebrate, gara2 dah serik dengan azab jem yg melampau..tp hari esoknya (1hb) pun sama gak jem..mana2 jalan di KL boleh dikatakan semua jem..especially tempat org ber shopping dan beriadah ler..termasuk ler jalan ke ikea iaitu mutiara damansara..dlm ikea lg ler ramai..takpe..kalau takde org pun tak meriah kan..ayat sedapkan hati kan...dari ikea terus ke The Curve..selesai semua aktiviti dlm mall, try ler mencari2 kedai Burger Byte Zizan Raja Lawak kat area Damansara Perdana tu..tp tak jumpa ler...so, kawan2 yang dah pernah pegi boleh bgtahu tak ktner..nak try ler sekali )

Aktiviti tahun baru disudahi dengan menikmati Chocolate Lava with Ice-Cream yg sedap itu...perghhh kalau mkn hari2 ni mau kejap je badan dipam2...tp serious sedap :)


8 comments:

  1. lapar pulak rasa bila tengok foto makanan sedap tu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue boleh masak sendiri je..itu yg suki jeles :)

      Delete
  2. aktiviti akak anta anak pi sekolah hehe..:D
    telan airliuq tengok pict chocolate lava with ice cream..macam nak slrppp je..:)

    ReplyDelete
  3. kalau x de orang pn x meriah kan..haha btul tu dear.. ^_^
    a.ah lapar pulak tgk chocolate lava tu.. ^_^

    ReplyDelete
  4. sedapnya! trus rsa nk p cri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try ler shu..secret recipe je pun...mana2 ada :)

      Delete