Tuesday, December 31, 2013

Nasi Kandar Line Clear, Penang


Asyik dengar orang bercerita hal nasi kandar line clear je selama ni..walaupun suki bukan ler penggemar nasi kandar tp memandangkan sifat nak amik tahu atau busy body kan..so cuba ler mencari jua kedai ni..opps bukan kedai ok bagi yg lum sampai..sbb takde kedai pun..cuma di lorong tepi kedai je..heheheh..mula2 ingatkan kedai nasi kandar siap air-cond sebelah tu line clear .. rupanya tertipu..yg org tengah beratur panjang tu baru ler tmpt makannya..hehehe..

Hebat ler..tak perlu kedai besar or cantik or mewah untuk tarik pelanggan...sekadar di lorong tepi kedai pun tak menang tangan...harga mak aiii...terkojut den...kepala ikan rm70...sotong rm20..udang rm40..semua tu harga seunit ye..kalau nak order ber ekor2..sila pikir dulu berapa ada dlm wallet anda..hahahah....makan ramai2 ok ler..enjoy ler..

Tp untuk suki mungkin tak pegi lagi kot..kecuali kena paksa...hahah...sbb tmpt tu agak panas..dan kurang bersih..sorry sgt2 kalau ada yg kata suki ni poyo...sbb itu mmg kenyataan...kalau line clear buat kt medan selera ke..or food court ke..maybe lg best kot..tmpt luas dan teratur... :)



4 comments:

  1. Replies
    1. fuhh nasib baik ada yg sependapat..suki takut kena smash je dgn peminat line clear

      Delete
  2. mai penang xbgtau..sy org penang pun xpenah mkn..abah xbg..kotor ktnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry shu..tak plan pun..takyah ler try line clear tu..kotor dan busuk longkang :(

      Delete