Monday, June 3, 2013

Weekend di Publika


Mencari tempat makan yang berhampiran..so Publika ler pilihan hati sbb mmg byk pilihan tmpt makan..tp bukan makan di Journal by Plan B gambar di atas tu..suki lepak di Chawan..tgh2 sedap makan minum tu, tetiba lalu ler mamat hensem sorang ni..pandang punya pandang..oo tokey sani ekspress rupanya..Dato' Sani..selalu tgk dlm majalah or tv biasa2 je muka dia..bila tgk live hensem plak..heheh..sabor je ler..menjadikan makanan bertambah sedap lepas tu :)

Lepas makan2 tu, pusing jalan2 kt Positive Emporium, satu kedai yang menjual kata2 positif untuk kita gantung di bilik ke..di kelas ke..ada dlm bahasa melayu dan English..mmg menarik..masuk situ tiba2 fikiran jadi positif kejap..hehehe




12 comments:

  1. Publika selalu sesat laaa.parking dia confius..hehe

    ReplyDelete
  2. @zuha..saya selalu masuk ikut chawan..parking area situ je..senang

    ReplyDelete
  3. nak +ve lama2..beli byk2 kata2 +ve..hahahha xD

    ReplyDelete
  4. tmpt ni tersorok sikit shu..dah dekat2 dgn tol jln duta

    ReplyDelete
  5. @ayus...tak semua mahal..bergantung pd jenis barang yg dijual :)

    ReplyDelete
  6. Journal tu halal yek?

    macam agak keliru..

    ReplyDelete