Monday, June 10, 2013

Chocolate Cake with Ice Cream .. wanna try :)

chocolate cake with ice cream

Serius sedap weh..ni yg kedua suki suka makan selepas Chili's...menjadikan dia sedap sbb kek coklat yang lembut dan moist serta masih panas...dimakan dengan aiskrim yang sejuk..so rasa dia mmg kebabom la...asalnya nak cari kedai nasi ayam..fikir punya fikir..dpt idea nak ke My Mom's Chicken Rice..restoran Linda Onn di Ampang Point sbb lama benor tak ke situ...maklum ler tekak org baru baik demam nak makan sup2 je kan..so cari ler kedai nasi ayam yg tidak mengecewakan..heheh..nasi dia mmg sedap..tak sangka lak ada menu tmbhan chocolate cake with ice cream tu..maybe sbb lama dah tak pegi..tak tahu pun apa yg baru apa yg dah mmg ada dlm menu tu..heheh..so mmg berbaloi ler makan nasi ayam dan cake situ..semua sedap2..terasa mulut org demam ni..


5 comments:

  1. Chocolate cake dengan aiskrim memang kombinasi terbaik! Lapar lah pulak :)

    ReplyDelete
  2. chocolate cakewith ice cream memang sedap :)

    ReplyDelete