Tuesday, February 16, 2016

Kad Diskaun Siswa (KADS1M)


Baru-baru ni suki dapat kad diskaun siswa dari school..dah masuk tahun tiga baru dpt kad ni..before ni takde ke..masa degree dulu pernah dengar pasal kad student ni..tp ntah samada tak dapat or suki sokmo terlepas benda2 diskaun ni.. maklumat lanjut berkenaan kad ni boleh disemak di http://kadsiswa.1pengguna.com/

Kalau ikut website tu banyak ler juga tempat yang bagi diskaun kan..tp suki belum cuba..sesape yang dah ada pengalaman guna kad ni dah dapat diskaun citer ler sikit..boleh ler suki plak try..


5 comments:

  1. gunakan sebaik mungkin Suki, jimat kut mana yang boleh kan :)

    ReplyDelete
  2. wah bagus tu jika dapat diskaun
    jimat

    ReplyDelete
  3. untong la..
    yaya xde dpt pon.. =p

    ReplyDelete