Thursday, February 18, 2016

1837 TWG Tea


Sekali sekala boleh ler singgah ke sini...selalu kering poket hihi...last sunday try minum sini..1837 TWG Tea di the Gardens, Midvalley...rasanya semua tahu location dia kan...sebab terletak di tengah2 laluan antara butik2 di the Garden tu...harganya agak mahal untuk seteko teh...dan haritu suki ke sana bersama keluarga untuk minum dua teko teh beserta snek untuk minuman petang seperti yang terdapat dalam set untuk tea time..antara snek tersebut adalah macarons, sandwich, muffin dan scone..semua sedap cuma portion kecik ler untuk kita yang suka minum petang berat2 ni..hihi..nmpk sangat kedai ni untuk org yang jaga badan .. 



Apa yang membezakan teh di sini dengan tempat2 lain adalah jenis teh yang dihidangkan..atau mungkin cara penyediaannya sebab teh mmg sedap..teramat wangi dan mempunyai aroma yang tak hilang di mulut..unik betul...sesuai untuk menikmati minum petang di tempat yang kurang serabut atau crowded...layanan pun tip top...servis setanding dengan produk yang dihidangkan...





8 comments:

  1. Terbaik!!! sekali-sekala reward diri-sendiri.
    Macaron tu nampak sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Mrs A..sekali sekala utk diri sendiri :)

      Delete
  2. salam suki..

    wahhhhhhhhhhhh @,@

    ReplyDelete
  3. sdp tu.,
    oo mdvley ker., err xper la., xpernah aku jejak kaki kesana., huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kt garden sebelah midvalley je..apa lg bawa family ler cuti sek ni hihi

      Delete