Monday, April 20, 2015

#throwback IOI City Mall Putrajaya


Banyak entry2 tertangguh dua minggu ni..maklum ler nenek baru meninggal..suki balik kampung..bila baik KL kena cover keje-keje ofis yang bertimbun...kena sambung tulis thesis..nasib baik supervisor memahami..cuma bos di tempat keje agak kerek..takziah pun takde tp tanya bila nak masuk ofis.agak kejam kan..takpe..tak lama lg nak berenti keje dah..nak focus pada study je..buat apa keje dengan org yang tak berhati perut ni..nama je sesama melayu..

Ni citer hujung mac lepas...suki meeting di Putrajaya..walaupun dah lama mall ni buka..tp suki ni amat jarang le nak turun putrajaya...bukan apa...dah tinggal di KL..mall2 di KL lagi best..hahaha...jangan marah ye orang Putrajaya...so bila dah berpeluang ke sana..suki pun try ler nak kenal dengan mall ni...

Fuhh besar giler..best sebab banyak kedai yang fofular dan femes gitu...pendek kata..masuk mall tu terlupa anda di putrajaya sebenarnya..ingat di KL...memandangkan suki pegi hari keje..so tenang je kawasan tu..maybe weekend ramai orang lr kan..banyak pilihan kedai makan...kedai untuk shopping..dan juga suki amik kesempatan bayar bil Maxis dan Celcom kt sana...lengkap ler pendek kata..untung orng2 Putrajaya...byk tempat nak shopping...dulu ada Alamanda je...




2 comments:

  1. dekat raya nt puas lh shopping..mesti bnysk fashion baru nt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu ler pasal...lubuk shopping org putrajaya :)

      Delete