Tuesday, April 28, 2015

Korang dah Lunch?





Maafkan blog suki yang semakin kurang aktif ni ye...bukan apa suki makin bz dengan study sekarang..walaupun depan laptop je memanjang tp nak update blog tak sempat...so skrg ni suki curi2 masa untuk update...sedih juga tkleh aktif mcm dulu...

Korang semua dah lunch ke...tanya soklan petang2 gini kan...mmg lapor balik..tgk gambar atas tu lg lapor..hahaha...tu lunch weekend suki...mkn mcm buka poser .. tak ingat dunia...kata nak diet...ni kat atas tu semua sinful food...hahahah...cheat day katanya...tp diet sehari...cover balik 3 hari..jogging selang seminggu...guane tu...aduhhhh

Takpe ler kasi chance budak (budak ke???) belajar...sbb org belajar kuat makan...kan kan kann...cover baik punya...okey nak sambung baca buku...

8 comments:

  1. Replies
    1. ramai org suka aiskrim tu..sbb mmg lg sedap dari magnum :)

      Delete
  2. Suki, nampak sedap mknan dlm gambar tu..
    Lapar... Harus pegi TGF weekend ni utk tebus kelaparan ni..

    By the way, study smart ^_^

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap sangat lunch tu...terliuuuurrr..

    Kita follow ye..huhuU

    ReplyDelete