Monday, February 16, 2015

Good Morning!


Selamat pagi semua!! Korang dah try ke Magnum Cafe yang menjadi sebutan sekarang ni..suki baru berpeluang try last Saturday...fuhh betul ler..bab beratur tu kena sabar sikit..bab makan mmg puas ler..suki try di Midvalley..ada 2 tingkat rupanya..yang bawah lebih pada yang nak order aiskrim semata dan sebolehnya yang nak take away..yang tingkat atas untuk dine in dan makanan panas juga..so suki pilih yang atas..bukan apa..kurang panjang sikit beraturnya..lagipun mmg nak makan situ pun..ye ler letih pusing midvalley tu..so dalam banyak2 menu yang disediakan...suki pilih aiskrim bersama red velvet cake..nama betul dia apa ntah..glamour sangat nama hidangannya...harganya range antara RM20++ hingga RM60++ kalau tak salah suki ler..maklum ler baru first time gi situ..memandangkan dah amik heavy lunch before tu..takde ler suki nak order makanan panas lagi..family sebelah suki tgk order makanan panas..maybe diaorg lum lunch kot walaupun time tu dah kul 4 petang..so dari 5 bintang suki bagi 4 bintang setengah sebab i like ice cream..nak gi lagi bila ler pulak..sbb malas beratur..hihi






5 comments:

  1. as'salam..
    oh kt sini rupenyer magnum..
    selalu tgok mbr kt fb update gmbr askem magnum..huuu
    cedap x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi yaya..try ler..confirm nak lagi..hihi

      Delete
  2. Dulu akak attack kat Bandung and Jakarta...Now kat Malaysia un dah ada....
    yess!!!

    ReplyDelete
  3. oh malaysia lmbt sikit le ye..hahah..takpe..time utk tmbh gula dalam badan huhu

    ReplyDelete
  4. MMmmm...nanti leh singgah sini ni. Lama tak datang MV. Dap betul tgk askem tu ha.

    ReplyDelete