Tuesday, January 29, 2013

Ayam Penyet


Macam biasa permulaan minggu mesti blog ni disajikan dengan gambar2 makanan....memandangkan minggu ni bermula dengan hari selasa so hari ni perlu ler keluar gambar2 makanan untuk lebih ceria dan segar....patutnya entry ni pagi tadi..tp sibuk dengan hal2 lain terpaksa ler petang baru ada entry..entry kali ni hidangan minum petang di restoran ayam penyet..memandangkan waktu tu hari yang ada kelas..so makan pun ringan2 je ler..lgpun tekak kurang terima ayam penyet ni..try order mee bakso dan juga fries..tp rupanya tekak melayu malaysia ni tebal sangat smpi takleh nak habiskan, fries pun sama rasa rempah2 ayam penyet sbb digoreng dalam minyak yang sama kot..heheh..teruk tul ler tekak ni..tak berkonsep universal langsung..





4 comments:

  1. sy suka penyet2 ni..paling suka lele :)

    ReplyDelete
  2. tak pernah try lg ayam penyet...hihi. nmpk mcm sedap je..

    ReplyDelete
  3. yang tak pernah try ni kena try...heheh...

    ReplyDelete