Thursday, July 26, 2018

Kek Lapis Sarawak


Sape sini peminat kek lapis sarawak mcm suki? Walaupun bukan anak kelahiran sana tp minat tu mengalahkan orang sarawak sampaikan kawan2 sarawak mmg dah tahu dah..if diaorg balik kg wajib belikan buah tangan untuk suki.  Sebelum ni suki akan beli melalui kawan2..tp tahun ni suki dah jumpa kedai kek lapis yang tak jauh dari rumah.

Nama kedai tu Mira Cake House yang terletak di Keramat, KL.  Lagi best kedai tu tak tutup pun hari raya hari tu.  Suki yang beraya di KL ni asyik ulang gi beli kek lapis je. Dah ler sedap2.  Memang rasa original sangat pastu murah lak tu. Satu potong tu masih dijual RM10. Rupanya kedai ni mmg cawangan dari sarawak. Diaorg ada 12 cawangan if tak salah suki.

So sekarang selain utk makan sendiri, suki dah tahu tempat yang nak dituju if nak beli buah tangan untuk kwn2 or sedara mara.





1 comment: