Friday, October 20, 2017

Student Sekarang..amboii



Dulu time suki study takde nyer nak bagi mcm2 kt lecturer..bukannya suki kejam..tp time student dulu, duit mmg limited...kalau bagi pun hasil keje yang baik..on time..bg lecturer happy..tp student suki sekarang..mcm2 benda dibelinya untuk lecturer..dlm seminggu ada yang bagi pizza. mcd, Starbucks coffee, dan macam2...amboi banyak benor duit korang ye...kalau bagi tu dengan harapan dapat markah tinggi mmg tak ler..sbb suki masih lagi mengikut konsep belajar yang sama masa suki sebagai student dulu...iaitu hadiah yang paling bermakna buat lecturer adalah jadi student yang baik..tak ponteng..buat semua keje..dan perform dalam exam..itu ler yang suki tunggu2...kalau setakat pizza, mcd..iols pun boleh beli hahhah...kejam tul lecturer ni kan...


8 comments:

  1. hahaha bestnya dapat makanan free!

    ReplyDelete
  2. pergh...untung dapat makan free =)

    ReplyDelete
  3. Student sekarang minta mak/pak yang beli untuk cikgu cikgi depa contoh anak Mrs. A sendiri.

    Last month dia minta babahnya beli KFC satu barrel sebab nak buat farewell cikgu dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke Mrs A..pening kepala parents skrg ye..dulu2 bg hadiah pen je kt cikgu hahha

      Delete
  4. Hamboi...kenyang jadi lecturer ye. Bagus, pegang pada integriti. Mesti student sayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu ler pasal..harap2 no more makanan lps ni hihi

      Delete