Wednesday, July 12, 2017

Open house di sini


Last weekend suki perasan jalanraya amat sesak..dlm fikiran suki mesti semua orang masih sibuk beraya kan...byk dpt jemputan open house kan..jeles tgk...takpe kehidupan kita tak sama..suki dah abis belajar nanti nak join korang beraya selama sebulan hihi...

Dalam korang beraya sakan tu..suki pula seminggu tu sibuk edit hasil keje di laptop..pastu print di library universiti buat master copy..then berakhir di Achik Printing di Taman Melawati untuk di photocopy dan binding sebanyak 6 set...ini ler yang kami para student korbankan..selain korbankan masa bersama kawan2 dan family..duit ringgit pun kena korbankan untuk printing semua ni..bukan murah2 ye...moga pengorbanan ini berbaloi..moga ilmu yang kami dapat ni akan dipanjangkan ke generasi seterusnya..InsyaAllah..Amin

Jangan stress2 senyum sokmo =)


4 comments:

  1. Semoga dipermudahkan dan graduate dengan jayanya

    ReplyDelete
  2. bnyk ketupat,lemang ke kat open house tu
    hehehe =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha penuh dengan kertas dan mesin photostat je :p

      Delete