Tuesday, November 15, 2016

Ramly Burger


Selama ni kita membesar dengan Ramly Burger kan...dari kecik dah pandai masak sendiri kt rumah ataupun beli di stall yang berhampiran...tp sekarang Ramly Burger dah maju...dah setanding fast food chain restaurant yang lain..cuma biasa ler rakyat Malaysia ni..kalau product local ni slow sikit nak support...tak gitu...



Suki berkesempatan ke Ramly Burger's kiosk atau restoran sebenarnya yang terletak di Seri Rampai...bagi yang tak tahu...di ada di deretan belakang Wahab Cendol dan Domino Pizza...best rupanya restoran ni..cuma takde sambutan maybe location kot..apa nak order semua ada...apa yang ada di fast food lain juga ada kt sini...kira lengkap ler..



Selain makan dan bungkus set burger atau ayam kt sini..pengunjung juga boleh nak shopping product2 Ramly yang lain..dari segi jualan product ni suki perasan mmg tak putus orang datang beli...mmg untuk yang balik masak kt umah, contohnya nugget, daging burger, mayonis, sos pasta, frozen food yang pelbagai dan lain-lain lagi..



Bagi yang belum jejak kaki ke sini bole ler try one day...support our local products 🔺




9 comments:

  1. pergh hebat dah burger ramly sekarang ni!!Bagus2!

    ReplyDelete
  2. bagus...teruskan menyokong "local products" =)

    ReplyDelete
  3. salam suki..
    ramly burger..mmg biasa mkn kt tepi jln tu..
    tp skrng xbnyk da..dia pon da buka stall besar trus kan
    xpernh lg pergi kedai dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah byk pilihan burger lain kan..tp still yg org local buat..sedap gak

      Delete
    2. yeke..kena try la nti ni..^_^

      Delete
  4. blom pernah singgah makan
    biasa singgah beli sahaja :)

    ReplyDelete