Tuesday, December 1, 2015

Ariani Ready to Wear (RTW)


Baru-baru ni suki berkesempatan untuk berkunjung ke Ariani Ready to Wear atau singkatannya RTW..first time suki masuk ke situ..selama ni hanya ke Ariani atau Jakel sahaja..memandangkan hujung tahun ni banyak dapat jemputan majlis pertunangan dan perkahwinan..maka suki terpaksa ler melangkah ke situ..maklum ler setiap majlis ada kaler tema yang pelbagai...dan kebetulan sekarang mmg Ariani, Jakel dan RTW sedang sale...so sedang molek ler suki ke sana...

Memang ramai pengunjung satu sebabnya tgh sales..dan satu lagi sebab cuti sekolah hujung tahun banyak majlis kan..so masing-masing mencari kain dan pakaian yang sesuai untuk ke majlis...bagi suki berbaloi juga ler dengan sales kali ni sebab bagi yang penghabisan stok tu..harga dapat dikurangkan lagi dari harga diskaun...selain tu pakaian yang dibeli boleh dibuat alteration terus di situ..takde ler kita kena cari tailor pula untuk alter kan..so selesai di situ terus..







Tadaa .. ini ler hasil shopping di ketiga-tiga kedai serangkai iaitu Jakel, Ariani dan RTW...




6 comments:

  1. xpernah lagi singgah RTW ariani tu..dekat dlm jakel mall jugak ek...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelah Ariani je...ye dalam kawasan Jakel Mall juga :)

      Delete
  2. xpernah lagi singgah RTW ariani tu..dekat dlm jakel mall jugak ek...:)

    ReplyDelete
  3. hamboi shopping sakan ni Suki, bila nak lanjer kak ana ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shopping ler sis, alang2 ada sales ni hihi

      Delete
  4. Sekarang memang banyak sales kan Y.E.S katanya.

    ReplyDelete