Friday, October 2, 2015

Red Lobster


Korang dah pernah try makan sini? Ni citer seminggu sebelum Aidiladha..kebetulan jalan2 hujung minggu di The Curve...biasa ler situ terlalu banyak pilihan tempat makan sampai tak tahu nak makan yang mana...dalam banyak2 tempat makan..suki and family tengah pilih antara dua..either Bubba Gump Shrimp Co. or Red Lobster...memandangkan kitaorg waktu tu ada di floor bawah dan yang paling dekat dengan kitaorg adalah Red Lobster, makan Red Lobster dipilih...Bubba Gump terletak di floor atas...masing2 dah malas nak naik satu floor lagi...dua2 menghidangkan menu yang sama iaitu udang..bezanya jenis udang yang dihidangkan...

Portion untuk satu2 dishes amat besar..mungkin amik faktor orang Barat yang berbadan besar..dan kita org Asia comel2 dan boleh kongsi jika satu pinggan tu..memandangkan boleh kongsi kitaorg order ler itu ini serba sikit..boleh pakat rasa masing2..hampir semua di dalam menu ada kaitan dengan udang...termasuk pizza hihi..ada bottomless drink mcm di Nandos or restoran lain..so berbaloi ler dengan harga yang dibayar..

Jika tanya pendapat suki..ok ler...not so special utk tekak suki...baik TGi Friday lagi banyak pilihan..hihi..



2 comments:

  1. nampak sedap lah Suki berbaloi tak dengan harganya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi ler juga sis...try ler sekali :)

      Delete