Sunday, March 29, 2015

Sale Tudung Ariani


Korang dah pegi ke Ariani Sale..setahu suki sale ni start 27 Mac sampai 5 April...semalam suki dah pegi..bestttt....mula2 gi cawangan Wangsa Maju..memandangkan yang wangsa maju tu kecik..so mcm tak banyak pilihan..masuk kejap je terus keluar...fikir punya fikir..tergerak hati nak ke Ariani yang baru berpindah ke Jakel Mall tu..dua dalam satu ler..satu sebab mmg nak beli tudung...lagi satu sebab nak tgk kedai baru tu..Jakel Mall suki dah rasmi awal2 lagi dah aritu beli kain2 untuk dibuat baju raya...so takde ler excited sangat nak pegi lagi..tp lepas shopping tudung masuk juga ke Jakel..sekadar window shopping..

Berbalik pada Ariani Sale..mmg berbaloi2 semua ada diskaun..yang baru pun ada diskaun...apa tah lagi stok lama...lagi banyak diskaun...ada yang 4 helai RM100 sampai ke 4 helai RM50..nasib baik tergerak hati ke sini sebab kalau tgk yang Wangsa Maju ada sale dengan takde sale sama je..huhu...bila ke sini suasana pun lain..orang ramai...kedai besar...pilihan banyak..diskaun pun lagi banyak..hihi...balik umah pun hati senang..so kawan2 yang belum berpeluang pegi jangan lepaskan peluang..suki tahu pun dari instagram Ariani..gambar2 ni pun dari IG Ariani..sorry ye copy and paste sini...

Opps lupa nak citer..betapa adventure nyer perjalanan suki semalam nak ke Ariani..padahal tak jauh pun dari rumah...suki tak tahu pun ada segelintir manusia nak berdemo bagai di depan KLCC tu..tak pasal2 orang yang tak terlibat ni jem teruk dan kena tukar jalan...jalan tutup...sabar je ler ...lenkali demo ler kat Port Klang ke..kt Ulu Yam ke..takde ler kacau org KL nak shoppingg..mmm



6 comments:

  1. wahhh jualan belaka sempurna seperti nak gst.. cepatr2 beli

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..ariani mmg sesuai dibeli time sale sbb byk jimat :)

      Delete
  2. wah sopping sakan Suki hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. student shopping time sale je sis ana..hihihi

      Delete
  3. Replies
    1. selalu gi situ beli sehelai je..time sale baru bleh beli byk2... :)

      Delete