Tuesday, July 8, 2014

The Royale Bintang, Damansara


Cerita tertunggak..buffet ramadhan yang suki pegi last Saturday..venue pilihan kali ni adalah The Royale Bintang, sebelah The Curve je..pilihan makanan mmg banyak dan sedap2 belaka...staff dan manager yang handle buffet ni semua muka tempatan..yang sediakan makanan melayu belaka..manager amat friendly..bangla cuma bahagian mop dan kutip pinggan..ok ler kan..harga pun murah dari hotel2 lain..iaitu cuma RM68++ untuk satu kepala..lagi best makan di sini sbb happening..sbb sebelah je Johnny Rocket yang selalu buat persembahan pada pengunjung..dan kitaorg sekali terhibur..opposite lak Street Market The Curve..so mmg meriah dengan gelagat org shopping situ..surau terletak di level 2..tak jauh nak amik lif dari tmpt makan..dan surau amat bersih serta kemas..so overall di The Royale Bintang suki bagi 4 bintang setengah..harap servis yang baik ini berkekalan..



8 comments:

  1. Tak berpeluang makan kat luar lagi.....berbuka kat opis dan rumah jeh..:)

    ReplyDelete
  2. wah,,,meriah,,so far memang makan kat rumah aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yg fuza share berbuka di restoran arab tu

      Delete
  3. wah best nyer
    sop masih berbuka di rumah kecuali ahad lepas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. casa ombak kan..suki belum try lg situ

      Delete
  4. Tahun ni kak ana tak pergi iftar buffet rasanya, teringat kat anak sorang lagi tak ada, macam tak cukup korum je..nice sharing dear.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe tunggu dia blk cuti boleh gi iftar sama2 =)

      Delete