Monday, April 14, 2014

Times Square KL


Asal datang sini mesti nak main Motion Sensor dengan Musical Stairs dia...jadi budak2 jap..lagi best tgk gelagat orang2 yang tak perasan bila terpijak motion sensor tu..mcm2 reaksi ada..ada yg terkejut ada yang terus main2 situ..hihi..bagus ler ada tarikan gini kan..sekali sekala dtg sini best juga..mcm2 barang murah dan berjenama ada...mmg kalau dtg Times Square datang nak shopping ler..tempat makan pun banyak..ruang pun luas..lif dan escalator pun byk..takde ler letih kaki..cuma pening time bayar parking ler..hihi..ada mahal sikit.. :)

video



11 comments:

  1. akak blom pernah lagi sampai ke times square..jarang ke kl.x da urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ke low yatt singgah ler..depan tu je :)

      Delete
  2. hari tu singgah sempat gak main tu dgn tangga piono..
    menarik kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. piano tu gimik je kan..tak ikut pun bunyi betul..hihi

      Delete
  3. xpernh tgok pon mende tu..huuu
    org jrng kua jenjalan kan cenggini lerr... >,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang kuar ler bagus yaya...jimat duit :)

      Delete
  4. lama dah tak singgah sini..anak2 yang suka cari baju2 sini,fesyen2 utk kak ana mmg tak jumpalah sini..hehe

    ReplyDelete