Friday, September 20, 2013

Kurang Sihat





Lebih kurang 10 hari mendiamkan diri, bukan malas, bukan takde idea...tp kurang sihat..baru keluar hospital..dan dapat MC 3 minggu...fuhh sejarah dlm hidup tido di hospital, melalui operation dan tangan masuk drip...org lain mmg dah pernah lalui tp bagi diri ini..semuanya first time..alhamdullilah semuanya berjalan lancar..takde komplikasi..cuma perlukan masa untuk berehat agar luka luar dan dalam sihat sepenuh..bila kita sakit, dalam satu wad tu dah mcm family..sentiasa mendoakan agar operation masing2 selamat dan semoga cepat kuar hospital...sekarang ni kena berpantang byk benda makan...uwaaaaaaa sedihnya, kita ni dah ler kaki makan...itu tak boleh ini tak boleh..kena telan pati ikan haruan plak tu...punya ler teruk rasanya....takpe2 sabar semua ni utk cepat sihat :)


2 comments:

  1. @shu..lebih kurang area situ ler..adik beradik sepupu sepapat :)

    ReplyDelete